Skip to content
2055006-6
European food research & technology : official organ of the EuCheMS, Division of Food Chemistry
European Association for Chemical and Molecular Sciences. Division of Food Chemistry
Federation of European Chemical Societies. Food Chemistry Division
Berlin ; Heidelberg : Springer
209.1999 -
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung : A
Zusatz anfangs: official organ of the FECS, Division of Food Chemistry
Hauptsacht. anfangs: European food research and technology
Abbreviated title: Eur. Food. Res. Technol.
28 cm
Ab Volume 242, number 1 (January 2016) erscheint jährlich ein Volume mit 12 Heften, früher jährlich 2 Bände mit je 6 Heften
Predecessor: [Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung / A]
Online-Ausg.: European food research and technology (ISSN: 1438-2385)
Authorised ISSN: 1438-2377
ISSN: 1438-2377
OCLC number: 645329825
DDC subject groups: 630 Agriculture ; 640 Home & family management
DDC numbers: 664.005
Other classifications: Systematik der TUB München (stub)CHE 500z ; LEB 070z
journal
English
Germany, Federal Republic of and Germany since 1990-10-03
Print
monthly ; bimonthly
02215101X
Committed to retain ; Authorization: Deposition copy Baden-Württemberg ; Institution: Karlsruhe LB