Skip to content

Zeitschriftendatenbank

Content

Search results

Refine results

Year of publication

Language

Country of publication

Media type

Frequency

Format

Place of Distribution

Search for places of publication in map

Result list

matches 1 - 2  of
Sorted by

Der Bäcker und Konditor = Le boulanger-pâtissier et confiseur = Panettiere, pasticciere e confettiere / Schweizerischer Bäckerei- und Konditorei-Personal-Verband, SBKPV

Zürich : Verb. 1.1922 - 80.2000,21

ZDB-ID

590324-5

Title

Der Bäcker und Konditor = Le boulanger-pâtissier et confiseur = Panettiere, pasticciere e confettiere / Schweizerischer Bäckerei- und Konditorei-Personal-Verband, SBKPV

Published

Zürich : Verb.

Publication history

1.1922 - 80.2000,21

has supplements

Supplement.:  Für die Praxis 

Standard numbers

ISSN of the original: 0005-383x

OCLC number: 647078414

Subject indexing

DDC subject groups: 630 Agriculture  ;  640 Home & family management 

German subject headings:
Bäckerei ; Zeitschrift
Konditorei ; Zeitschrift
Manifestation

journal

Language

German 

Country of publication
Media type

Print

IDN

013361716

Place this title record on the watch list

Der Bäcker und Konditor : Fachmagazin für handwerkliche Bäcker und Konditoren in Berlin, Brandenburg, Mecklenburg-Vorpommern, Sachsen-Anhalt, Sachsen und Thüringen

Alfeld, Leine : Gildefachverl. 7.1953,7 -

ZDB-ID

567841-9

Title

Der Bäcker und Konditor : Fachmagazin für handwerkliche Bäcker und Konditoren in Berlin, Brandenburg, Mecklenburg-Vorpommern, Sachsen-Anhalt, Sachsen und Thüringen

Published

Alfeld, Leine : Gildefachverl.

Leipzig : Fachbuchverl. [zeitweise]

Berlin : Die Wirtschaft [1953-1968]

Publication history

7.1953,7 -

Notes

Hauptsacht. bis 9.1955,8: Der Bäcker und Konditor mit Fachteil für die Müllerei

Abbreviated title: Baecker Konditor

Bd. 15ff. gleichzeitig als Bd. 21ff. gez.; Periodizität: monatl.

Former/later titles

Darin aufgeg.:  Monatsschrift für die Nährmittelindustrie, Müllerei und Bäckerei 

Bis 1953,6 als Fachausg. in:  Das Handwerk 

is supplement of

Ab 41.1994 in:  Bäcker-Zeitung 

Place(s) of distribution

Leipzig  ;  Berlin  ;  Berlin Ost  ;  Alfeld (Leine) 

Standard numbers

Authorised ISSN: 0005-383X

ISSN of the original: 0005-383X

OCLC number: 724996525

Coden

BAKOD

Subject indexing

DDC subject groups: 630 Agriculture  ;  640 Home & family management  ;  670 Manufacturing 

German subject headings:
Deutschland (Östliche Länder) ; Bäckerhandwerk ; Zeitschrift
Deutschland (Östliche Länder) ; Konditorhandwerk ; Zeitschrift
Bäckerei ; Zeitschrift
Konditorei ; Zeitschrift
Manifestation

journal

Type of publication

Magazine

Language

German 

Media type

Print

Frequency

monthly

IDN

013186981

Place this title record on the watch list
export selected title record(s) or add to watch list