Skip to content

Zeitschriftendatenbank

Content

Search results

Refine results

Year of publication

Language

Country of publication

Media type

Frequency

Format

Result list

matches 1 - 2  of
Sorted by

Die Fleischerei. Ausgabe Englisch

Bad Wörishofen : Holzmann 2004,3 -

ZDB-ID

2260571-X

Title

Die Fleischerei

Subseries

Ausgabe Englisch : international magazine for meat processors in trade and industry

Published

Bad Wörishofen : Holzmann

Publication history

2004,3 -

Notes

Anfangs monatl., später 10x jährl.

30 cm

Darin: Translation; Ungezählte Beil.: Special

Text dt., engl.

Ungezählte Beilage: Fleischerei international

Former/later titles
Other editions

Parallele Sprachausgabe deutsch:  Die Fleischerei 

has supplements

Supplement:  Die Fleischerei, Special 

Standard numbers

Authorised ISSN: 0940-3965

ISSN of the original: 0015-3613; 0940-3965

OCLC number: 642180950

Subject indexing

DDC subject groups: 630 Agriculture  ;  640 Home & family management 

DDC numbers: 664.9005

German subject headings:
Fleischverarbeitung ; Zeitschrift
Manifestation

journal

Language

German  ;  English 

Media type

Print

Frequency

irregular, varia ; monthly

IDN

982111258

Place this title record on the watch list

Die Fleischerei : internationale Fachzeitschrift für Fleischverarbeiter in Handwerk und Industrie

Bad Wörishofen : Holzmann 13.1962 -

ZDB-ID

41205-3

Title

Die Fleischerei : internationale Fachzeitschrift für Fleischverarbeiter in Handwerk und Industrie

Published

Bad Wörishofen : Holzmann

Publication history

13.1962 -

Notes

Zusatz früher: internationale Fachzeitschrift für Fleischverarbeiter in Handwerk und Industrie

Ersch. monatl.

30 cm

Ungezählte Beil. 43.1992 - 44.1993: Fleischer-Handwerk special; ab 2005: Sonderh.; Special

Former/later titles
Other editions
has supplements

Supplement.:  Fleischerei-Einkaufsberater 

Supplement.:  Beiträge und Informationen für industrielle Fleischverarbeiter 

2009 - 2014 Sonderh.:  Catering 

Ab 2010 Beil.:  News 

Ab 2013 Beil.:  Meeting Point. [Deutsche Ausgabe] 

Ab 2015 Beil.:  Catering & Partyservice 

Standard numbers

Authorised ISSN: 0015-3613

ISSN of the original: 0015-3613

OCLC number: 224473533

Subject indexing

DDC subject groups: 630 Agriculture  ;  640 Home & family management 

DDC numbers: 338.47664905

German subject headings:
Fleischverarbeitende Industrie ; Zeitschrift
Fleischerei ; Zeitschrift
Manifestation

journal

Language

German 

Media type

Print

Frequency

monthly

IDN

010364307

Place this title record on the watch list
export selected title record(s) or add to watch list