Skip to content

Zeitschriftendatenbank

Content

Przegląd historyczno-wojskowy : PHW / Wojskowe Biuro Historyczne im. gen. broni Kazimierza Sosnkowskiego

Warszawa : Wojskowe Biuro Historyczne 2000 -

ZDB-ID

2040624-1  

Title

Przegląd historyczno-wojskowy : PHW / Wojskowe Biuro Historyczne im. gen. broni Kazimierza Sosnkowskiego

Published

Warszawa : Wojskowe Biuro Historyczne

Warszawa : Bellona [1997-2004]

Warszawa : Artpress Studio Grafiki Komputerowej [teils]

Publication history

1=52.2000 - 6=57.2005 = Nr. 182-210; 6=57.2006=Nr. 211; 7=58.2006=Nr. 212-215; 8=59.2007=Nr. 216 -

Notes

Titelzusatz früher: Kwartalnik

Teilweise falsche zweite parallele Volume-Zählung; 56 - 58 doppelt gezählt

Beteil. Körp. früher: Wojskowe Biuro Historyczne; Herausgebende Körperschaft früher: Ministerstwo Obrony Narodowej

Former/later titles
Other editions

Erscheint auch als Online-Ausgabe:  Przegląd historyczno-wojskowy 

Further related titles

190=1; 195=2; 200=3; 205=4; 210=5; 215=5 von:  [Przegla̜d historyczno-wojskowy / Nr. specjalny] 

Nr. 190=Repr. von:  Zwia̜zek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokracje̜: Biuletyn informacyjny 

Nr. 195=Repr. von 1942/43; Nr. 200=Repr. von 1944; Nr. 205=Repr. von 1944/45 von:  Polen. Armia Krajowa: Biuletyn informacyjny 

Standard numbers

ISSN: 1640-6281

OCLC number: 1368096543

Subject indexing

DDC subject groups: 070 News media, journalism & publishing  ;  900 History  ;  320 Political science 

Special subject collections: FID-OST-DE-12

Manifestation

journal

Language

Polish 

Country of publication

Poland 

Media type

Print

Frequency

irregular, varia

IDN

021497834

Last Change

03-11-21

ClosexDelivery services
Please note: The ZDB only provides links to the delivery services. Please note the providers’ terms of service.

Filter holdings

Year of publication

Interlibrary loan region

Location of library

Export title record
Close x
Sorted by
Display all holding information
Berlin SBB Haus Potsdamer Str
Shelfmark
Zsn 114180
Holdings
1=52.2000,Nr. 182u.184-185; 2=53.2001 - 10=61.2009 = Nr. 186-229; 12=63.2011 - 16=57.2015 = Nr. 234-254; 17=58.2016, Nr. 255-256/257
[Jahresindex teilw. im Folgejahrgang. - Jahrgänge bis einschließlich 2010 im Außenmagazin]
Interlibrary loan
yes, copy and loan
Shelfmark
Z 3165
Holdings
3.2002,3,4; 4.2003,1,3,4
Interlibrary loan
yes, paper copy only
Marburg HerderInstBib WGL
Shelfmark
32 XIV BZ 4/1
Holdings
1(=52).2000,1(182) - 17(=58!).2016,2/3(=256/57); 23(=74).2022,1-2; 24(=75).2023
Interlibrary loan
yes, copy and loan
Shelfmark
32 XIV BZ 4/1
Holdings
- Bibliografia zawart. 1928/32(2000)
[in 1.2000,4]
Interlibrary loan
yes, copy and loan
Shelfmark
Z 2000.806
Holdings
1.2000 - 10.2009 = Nr. 182 - 229
[Signatur ab 18.2017: Z 2020.181]
Interlibrary loan
yes, copy and loan
Shelfmark
Z 2020.181
Location
shelf number: Hbzs 440-83 = Neueste Hefte
Holdings
18.2017 -
[Signatur bis 10.2009: Z 2000.806]
Interlibrary loan
yes, copy and loan
Strausberg ZInfoABw
Shelfmark
71 08 0118
Holdings
52.2000 - 2017
Holdings gaps
[L]
Interlibrary loan
yes, copy and loan
Stuttgart WLB
Shelfmark
Z 20429
Holdings
1=52.2000 - 10=61.2009 = Nr. 182-229
Interlibrary loan
yes, copy and loan
Warszawa DHI
Shelfmark
17.01 /Prz-11
Holdings
1.1956,1; 5.1960,4; 7.1962,4; 8.1963,1-2; 9.1964; 10.1965,3-4; 11.1966,1-2,4; 22.1977,2; 32.1987,3; 33.1988,2; 34.1989,1-2; 38.1993,1-2; 39.1994 - 41.1996; 42.1997,1-2; 52.2000; 53.2001,2-4; 54.2002 -
Interlibrary loan
no