Skip to content

Zeitschriftendatenbank

Content

ZDB-ID

2988318-0  

Title

Catering Management

Subseries

Jahrbuch : Bau und Betrieb von modernen Großküchen und Betriebsgasttronomie ...

Published

Merching : FORUM Zeitschriften und Spezialmedien GmbH

Publication history

#1 (2019)-

Notes

Abweichender Titel: Jahrbuch Catering Management

Abweichender Titelzusatz 2021: innovative Food-Konzepte, Bau und Betrieb von Grossküchen

Bände 30 cm

Erscheint alternierend mit Catering Management. Spezial

Other editions

In Beziehung stehendes Werk:  Catering Management, Spezial 

is supplement of

Supplement zu 2019-2021:  Catering-Management  (ISSN: 0948-9479) 

Standard numbers

OCLC number: 1197156858

Subject indexing

DDC subject groups: 640 Home & family management 

DDC numbers: 642.405

Manifestation

journal

Language

German 

Media type

Print

Frequency

yearly

IDN

1198285613

Last Change

14-11-24

ClosexDelivery services
Please note: The ZDB only provides links to the delivery services. Please note the providers’ terms of service.

Filter holdings

Year of publication

Interlibrary loan region

Location of library

Export title record
Close x
Sorted by
Display all holding information
Frankfurt/M DNB
Shelfmark
Z 2019 B 1936
Holdings
1.2019 -
[Ab 2021 Einzelheftnachweis]
Interlibrary loan
yes, paper copy only
Freising TU München/Weihenst
Location
1006 / shelf number: 1006/OEK 830 21663
Holdings
1.2019 -
[Den entsprechenden Jahrgängen von "Catering-Management" beigebunden]
Interlibrary loan
yes, copy and loan
Leipzig DNB
Shelfmark
Z 2019 B 1936
Holdings
1.2019 -
[Ab 2021 Einzelheftnachweis]
Interlibrary loan
yes, paper copy only
Shelfmark
4 Z 2019.747
Holdings
1.2019 - 2.2020
[Später beigeb. bei der Hauptzeitschrift]
Interlibrary loan
yes, copy and loan