Skip to content

Zeitschriftendatenbank

Content

Lebensmittelintoleranz-Datenbank / Österreichische Gesellschaft für Ernährung. Gluten, Weizen : Produkte, denen die Zutat bzw. der Zusatzstoff rezepturmäßig nicht zugesetzt ist

Mödling : ÖGE Lebensmittelintoleranz-Datenbank 1996 -

ZDB-ID

2276213-9  

Title

Lebensmittelintoleranz-Datenbank / Österreichische Gesellschaft für Ernährung

Subseries

Gluten, Weizen : Produkte, denen die Zutat bzw. der Zusatzstoff rezepturmäßig nicht zugesetzt ist

Published

Mödling : ÖGE Lebensmittelintoleranz-Datenbank

Publication history

1996 -

Monographic series

EFID - European Food Intolerance Databanks

Other editions

Erscheint auch als Online-Ausgabe:  Lebensmittelintoleranz-Datenbank 

Standard numbers

OCLC number: 723589657

Subject indexing
Manifestation

journal

Language

German 

Country of publication
Media type

Print

Frequency

yearly

IDN

983629145

Last Change

01-12-17

ClosexDelivery services
Please note: The ZDB only provides links to the delivery services. Please note the providers’ terms of service.

Filter holdings

Year of publication

Interlibrary loan region

Export title record
Close x
Sorted by
Display all holding information
Wien Öster. NB
Shelfmark
1,824.254-B.Neu-Per
Holdings
2006 -
Interlibrary loan
yes, copy and loan